Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk lakken van kleine schades. Vaak gaat het hierbij om krassen in de lak, ontstaan door bijvoorbeeld een omgevallen fiets, beschadigingen door takken van een boom of bumperschade door te kort indraaien bij het parkeren.

 

Specialist in spotrepair

Spotrepair is een techniek waar Sent Waninge Autospecialist al jarenlang kleine schades mee herstelt. Het grote voordeel is dat het niet nodig is om uw auto of camper in z’n geheel over te spuiten. Met spotrepair kan hierdoor op een snelle en voordelige wijze gewerkt worden. De lak hoeft namelijk alleen plaatselijk te worden aangebracht.

 

Schadeherstel zonder kleurverschil

Spotrepair bestaat uit het schuren, plamuren (indien nodig) en grondverven van het beschadigde oppervlak. Nadat de reparatie is uitgevoerd zal exact de juiste lakkleur worden aangebracht. Aan de hand van de kleurcode van de lak wordt de schade accuraat hersteld zonder dat hierbij kleurverschil optreed.

 

Vrijblijvend advies nodig?

Een kras of een deuk kan niet altijd door middel van spotrepair worden gerepareerd. Elk schadegeval is anders. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.