Bumper spuiten

Schade aan uw (meegespoten) bumper kan snel ontstaan door bijvoorbeeld steenslag. Grotere schade zoals een scheur of diepe krassen in uw bumper zijn zeer vervelend en vragen om een snelle oplossing. Sent Waninge Autoschade Hoogeveen zorgt altijd voor het perfecte resultaat, of het nu gaat om een kras of een grotere schade aan uw bumper. Wij herstellen de schade op snelle en vakkundige wijze.

 

De zekerheid van een FOCWA Eurogarantbedrijf

Sent Waninge Autoschade Hoogeveen is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een optimaal resultaat. Wij werken volgens gecertificeerde bedrijfsprocessen waar u bovendien vier jaar lang garantie op heeft. Sent Waninge Autoschade Hoogeveen heeft de juiste mensen en de modernste technieken in huis waardoor u gegarandeerd als tevreden klant naar huis gaat.

 

Vrijblijvend advies nodig?

Bumper spuiten is een specialisme waarvoor u bij Sent Waninge Autoschade Hoogeveen moet zijn. Wij zijn deskundig in het op de juiste manier opschuren van de bumper, het wegwerken van oneffenheden en het mengen van de juiste lakkleur. Afhankelijk van de schade kunnen wij de bumper volledig herstellen of een plaatselijke reparatie uitvoeren (spotrepair).

 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.